Palafrugell promociona les seves platges per celebrar-hi casaments

Palafrugell promociona les seves platges per celebrar-hi casaments
Palafrugell

Data: 28/02/2018

Palafrugell ha posat en marxa el web www.weddingpalafrugell.cat amb l’objectiu de mostrar el municipi com a espai idoni per
a la celebració de cerimònies de casament
. La població de Palafrugell i les seves platges, des de sempre, ha estat un destí valorat per a realitzar-hi celebracions de casament i per aquest motiu també s’hi ofereix la possibilitat de fer aquest tipus d’esdeveniments a les platges dels nuclis de Calella, Llafranc i Tamariu.

En aquesta línia, Palafrugell s’obre a la possibilitat de celebrar casaments a les platges del municipi. Tot i que la sol·licitud d’autorització d’ocupació del domini marítimo-terrestre es gestiona amb el Departament de Territori i Sostenibilitat, l’Ajuntament valorarà positivament l’ocupació d’algun d’aquests espais sempre i quan es compleixin certes restriccions exposades a la pàgina web. Algunes d’aquestes restriccions són que la celebració sigui fora de la temporada alta estival o que si cap dels membres de la parella està empadronat a Palafrugell hauran de celebrar l’aperitiu o el convit en un
establiment del municipi.

El web, que és merament informatiu i pretén ser un canal més de difusió de les empreses del municipi, consta de 6 apartats: cerimònia, organització, convit, decoració, animació i bellesa. Qualsevol empresa del municipi que ofereixi serveis relacionats amb aquest sector pot fer arribar les seves dades a l’IPEP per aparèixer-hi sense cap cost.

La idea va sorgir en les reunions periòdiques que des de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell s’estableixen amb l’Associació Turística de Palafrugell, que representa els establiments d’allotjament del municipi, per consensuar un pla d’accions a dur a terme amb els ingressos de l’Impost sobre les Estades en Establiments Turístics (coneguda com a taxa turística) on es va manifestar la necessitat de regular els procediments per aquest tipus de celebració i facilitar-ne la informació.

Així, a petició del sector privat i com que des de promoció econòmica es considera que és un nínxol de mercat que pot aportar ingressos a molts altres sectors, es va proposar crear un web on s’hi aglutini des de la informació legal fins a un inventari d’empreses que puguin ser d’utilitat per a qualsevol parella que vulgui fer una celebració al municipi, i així donar més visibilitat a aquestes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia