La Costa Brava Centra tanca la Setmana Santa amb un 85% d'ocupació durant els dies festius

Baix Empordà

Data: 02/04/2024

La Costa Brava Centra tanca la Setmana Santa amb un 85% d'ocupació durant els dies festius. De dilluns a dijous han estat dies més fluixos, mentre que durant el pont la majoria d'establiments han fregat el 90% d'ocupació.

Bon balanç de Setmana Santa a la Costa Brava Centre. Malgrat el temps inestable, les previsions s'han complert. A les poblacions de costa de la comarca del Baix Empordà l'ocupació s'ha situat al 85%. Els dies que han concentrat més visitants han estat de divendres a diumenge, tot i que el mal temps va fer avançar l'operació tornada per alguns turistes. Els dies més fluixos han estat sobretot de dilluns a dimecres que les ocupacions van rondar al 55%. 

Pel que fa a la restauració també han registrat bones xifres, gràcies sobretot als visitants de segones residències que han ocupat taules i cadires dels establiments.

La mitjana de pernoctació se situa a dos dies i mig i el perfil de turistes ha estat nacional i francès. Aquest any Setmana Santa ha caigut prematurament, per tant, és aviat per predir l'estiu, però de moment esperen que els caps de setmana d'aquest abril i maig es facin bones ocupacions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia