Torroella de Montgrí fomentarà l'ús de vies alternatives al pont per evitar retencions

Torroella de Montgrí fomentarà l'ús de vies alternatives al pont per evitar retencions
Torroella de Montgrí

Data: 14/03/2018

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i el Servei Català de Trànsit (SCT) implementaran canvis en la senyalització viària interna i externa al municipi, amb l'objectiu de reduir l'impacte de les cues a l'estiu. Es vol evitar que tot el trànsit de pas entre la Costa Brava Sud i l'Alt Empordà hagi de passar pel centre de la vila, la qual cosa, afegida al trànsit intern, ocasiona llargues retencions. En aquest sentit, se senyalitzaran vies alternatives amb una distància suficient perquè els conductors puguin seguir els seus desplaçaments sense haver de patir cues.  El dispositiu es complementarà amb una millora de la informació que es pot canalitzar via GPS i a través dels mitjans de difusió de la xarxa del Servei Català de Trànsit.

Aquest matí, dues delegacions de l'Ajuntament i del SCT s'han reunit a la casa de la vila per tractar amb detall la implementació de l'operatiu i les mesures proposades, que es deriven d'un estudi realitzat per Trànsit. A la reunió de treball hi han participat, per part de la Generalitat, Albert Ballesta, director dels Serveis Territorials d'Interior; Susanna Poch, cap del SCT a Girona; Jan Peña, responsable de Gestió del Trànsit del SCT, i els caps i sotscap de Trànsit dels Mossos d'Esquadra. Per part de l'Ajuntament, hi han participat l'alcalde, Josep Maria Rufí; el primer tinent d'alcalde, Jordi Colomí; el regidor de Mobilitat, Josep Martinoy, i el Cap de la Policia Local, Vicenç Montero.

Des de l'Ajuntament es valora molt positivament aquest anunci i es confia que les mesures proposades ajudaran a reduir les retencions, una prioritat per millorar tant la mobilitat dels veïns i veïnes, com la dels visitants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia