En marxa la construcció d'un accés a la zona del futur CAP de Calonge

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni està construint un accés per a vehicles a la futura zona d’equipaments, a l’entrada de Calonge -davant al giratori de l’avinguda de la Unió-, on hi anirà ubicat el nou Centre d’Atenció Primària del municipi.

Aquesta zona, situada a l'entrada del municipi de Calonge i Sant Antoni, en un futur no molt llunyà es convertirà en una zona d'equipaments municipals. Ara mateix l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni hi està construint un accés per a vehicles, mentre que la connexió per a vianants es farà més endavant en una actuació complementària, i estarà ubicat al giratori de l'avinguda de la Unió (GI-661).

Aquest primer accés per a vehicles ha de permetre dirigir el trànsit correctament a la zona d'equipaments a crear, així com dotar la parcel·la dels serveis bàsics per a la futura edificació, com enllumenat, gas, electricitat, clavegueram, aigua i telecomunicacions. Tot plegat per tal que la parcel·la sigui idònia perquè el Departament de Salut doni llum verda al projecte de construcció del nou Centre d'Atenció Primària de Calonge i Sant Antoni.

Les obres de l'accés a la futura zona d'equipaments, adjudicades 183.621,96 €, no afecten el trànsit rodat ni de vianants i està previst que finalitzin abans de la temporada d'estiu.

Tot i que la construcció del CAP ja no dependrà del consistori, aquest espera que l'any 2026 ja estigui llest i es pugui posar en marxa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia