Palamós ja disposa d'oficina de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona

Palamós

Data: 28/09/2023

Palamós ja disposa d'una nova oficina de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona, amb la intenció de potenciar l'atenció de l'entitat a la zona del Baix Empordà, ja que fins ara només hi havia l'oficina de Sant Feliu de Guíxols en aquesta demarcació.

La Cambra de la Propietat Urbana de Girona ha inaugurat una nova oficina a Palamós amb l'objectiu de potenciar l'atenció de l'entitat a la zona del Baix Empordà, ja que fins ara només hi havia l'oficina de Sant Feliu de Guíxols en aquesta demarcació.

Amb aquesta expansió es busca l'especialització a la zona per tal de donar assessorament i gestionar els habitatges d'aquells propietaris que vulguin llogar o vendre el seu immoble.

La nova oficina també serà un lloc de referència on els propietaris podran fer el dipòsit de la fiança obligatòria dels contractes de lloguer a l'INCASÒL. També s'hi oferirà assessorament i gestió de Comunitats de Propietaris.

Un dels motius pels quals s'ha escollit Palamós, segons ha comentat el president de la cambra, Martí Casanovas, és per la seva "gran vitalitat" econòmica i empresarial i, per tant, hi havia la necessitat d'oferir els serveis de la Cambra de la Propietat Urbana en aquest municipi.

Cal recordar que la Cambra de la Propietat Urbana és un organisme sense ànim de lucre que ofereix una varietat de serveis relacionats amb la gestió de la propietat i de defensa institucional, els quals estan administrats per professionals altament qualificats per resoldre tota mena de qüestions vinculades al patrimoni immobiliari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia