La visita del Seven Seas Explorer a Palamós estrena un intens maig de creuers

Palamós

Data: 06/05/2018

La visita del Seven Seas Explorer aquest diumenge a Palamós ha inaugurat un intens mes de creuers al port baixempordanès. De fet, el maig serà el mes amb més escales d'aquest tipus de vaixells a la vila al llarg de tot el 2018. N'hi haurà un total de deu.

En servei des del 2016, pertanyent a la companyia estatunidenca Regent Seven Seas i amb bandera de les Illes Marshall, l'Explorer ha arribat a primera hora del matí procedent de Saint Tropez amb uns sis-cents turistes a bord, tot i que té capacitat per gairebé 800 persones. Amb una tripulació de més de 500 treballadors i grans quantitats de marbre de Carrara i cristall txec al seu interior, té fama de ser un dels creuers més luxosos que hi ha al món actualment. Per tant, és d'imaginar que els visitants a Palamós aquest diumenge eren clients amb un alt poder adquisitiu. Per contra, el mal temps del matí no hi ha ajudat gaire. 

Deu escales de creuers a Palamós durant el maig

El Seven Seas Explorer tornarà a visitar el port palamosí a finals d'octubre. Abans, però, passaran desenes de creuers per la Costa Brava, molts d'ells aquest mateix mes de maig. A Palamós li esperen nou escales de vuit embarcacions més. Algunes d'elles pararan al Baix Empordà per primera vegada, com el Marella Dream, el dilluns 7 de maig, o el Seabourn Ovation, el dimarts 15 de maig. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia