Torna la Botiga al Carrer de Sant Feliu de Guíxols

Una nova edició de la Botiga al carrer ha arribat a Sant Feliu de Guíxols aquest cap de setmana. Es tracta d'un esdeveniment que aprofita l'últim stock d'estiu dels establiments per vendre els productes als millors preus i mantenir un públic fidel de proximitat. 

Remenar i trobar moltes gangues és el que han pogut fer els visitants aquest cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols, amb una nova edició de la Botiga al Carrer. Malgrat la pluja d'última hora del dissabte, els ànims no van decréixer i l'afluència de gent va ser molt bona. Prop de 60 establiments van situar-se al carrer major i a la rambla, que va ser el punt de localització de l'esdeveniment, un punt estratègic de gran afluència de gent que també serveix per allargar la temporada d'estiu. 

Pel que fa als mesos de juliol i agost, l'afluència de gent ha estat continuada tant pel que fa a la festa major com per la presència de nous turistes, gent amb segones residències i els mateixos ciutadans permanents del municipi. 

De la mateixa manera, aquesta també és una manera d'aprofitar l'últim cap de setmana d'agost i apropar les botigues i comerços locals al públic.

En definitiva, una activitat que serveix per tancar la temporada d'estiu,  a més de buidar l'inventari d'estiu i vendre a uns preus més accessibles per tal de donar pas a la propera temporada de tardor

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia