La Cambra de Comerç de Sant Feliu recupera els 'Premis Cambra'

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha recuperat els Premis Cambra, que no se celebraven des de l'any 2018. Amb el seu retorn, enguany han apostat per distingir a les empreses de la demarcació que han destacat dins els sectors del comerç, la indústria, el turisme i els serveis.

L'any 1988 la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols va impulsar els coneguts com a 'Premis Cambra', uns guardons que reconeixen el dinamisme i l'antiguitat o trajectòria dels establiments que operen als sectors del comerç, la indústria, el turisme, els serveis i el comerç exterior en els municipis que la Cambra representa que, en el cas del Baix Empordà, són els que formen part de la Vall d'Aro -Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro i S'Agaró i Santa Cristina d'Aro-.

Els negocis baix-empordanesos premiats en la nova edició dels premis han estat Teixits Arxer de Sant Feliu de Guíxols, amb el premi a la tradició comercial; l'empresa Goetten Apartamentos de Platja d'Aro, amb el premi a la sostenibilitat turística; i La Santa Market de Santa Cristina d'Aro, amb el guardó de desenvolupament sostenible.

La resta de guardonats han estat el restaurant Can Pou de Vidreres, la Fundació Eurofirms de Cassà de la Selva i les empreses Pola Giverola Resort, Globalimar Europa i Blaudeblaus de Tossa de Mar.

A l'acte de lliurament dels premis, que ha tingut lloc al S'Agaró Hotel, hi han participat el president de la Cambra, Eduard Bosch; el subdelegat del govern a Girona, Albert Bramón; i el diputat de Promoció i desenvolupament econòmic i local de la Diputació de Girona, Jordi Camps. Ha clos l'acte una tertúlia sobre el valor del talent a les empreses.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia