La revetlla de Sant Joan torna la il·lusió a la comarca

Els ciutadans de la comarca queden encantats gràcies a un Sant Joan molt esperat després de dos anys intensos de restriccions i impediments per celebrar aquesta festivitat tal i com es feia tradicionalment i al 100%.

Aquest cap de setmana s'han complit totes les expectatives esperades per aquest Sant Joan a la comarca, perquè es tracta d'una de les festivitats més esperades durant tot l'any i és impossible que passi desapercebuda. La revetlla ha aconseguit tornar a omplir aquestes platges després de dos anys amb fortes restriccions.

Soroll, festa i unitat són adjectius que els ciutadans atribueixen a aquests pocs però intensos dies, ja que majoritàriament les famílies sempre s'agrupen per celebrar i fer gaudir als més petits de la casa d'una manera o una altra. 

Un cop han passat els dies principals, les ciutats de Calella i S'agaró han quedat molt més tranquil·les i preparades per gaudir de l'ambient de sol i platja que ofereixen i que probablement aturaran a molts més turistes per aquest any.

En definitiva, aquesta nit de Sant Joan no ha aconseguit defraudar a ningú i s'assegura que ha donat pas a un estiu molt
esperat i anhelat per tots després d'un any molt intens. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia