Aquadiver obrirà portes amb una limitació d'aforament del 50%

Intervenen: Julià López-Arenas, director d'Aquadiver i Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro

Aquadiver obrirà les seves portes el proper dissabte 27 de juny amb una limitació del 50% sobre l' aforament total. En circumstàncies normals el parc aquàtic dona cabuda a unes 4.900 persones, però després de les mesures preses per la COVID-19 la direcció d'Aquadiver ha decidit reduir el nombre de visitants a un màxim de 2.450 per jornada. D'aquesta manera el parc aquàtic espera assegurar la distància social necessària entre els seus clients.

A més de la separació entre visitants també s'augmentaran les mesures de desinfecció i neteja de les instal·lacions de lleure i de l'àrea de restauració amb un protocol estricte. De cara a conscienciar els clients el parc també ha penjat una sèrie de consells al seu web per tots aquells qui visitin Aquadiver. 

Amb l'objectiu de fomentar la venda d'entrades online i limitar el contacte amb personal del recinte la direcció d'Aquadiver també ha decidit que implementarà descomptes a través de la venda al seu web. 

En la mateixa direcció, l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha volgut col·laborar amb diferents sectors de l'economia local i amb negocis estratègics per tal de garantir la seguretat front a la COVID al municipi. 

Des del consistori asseguren que aquesta setmana ja s'entra en plena temporada d'estiu, ja que visitants del sud de França i de l'interior de Catalunya vindran a les seves segones residències després d'haver passat a la fase 3. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia