"Enganxa't" facilita les eines per buscar feina

Més de 300 estudiants de la Vall d'Aro han participat a la jornada Enganxa't amb la qual s'ha posat a l'abast dels joves totes les eines per facilitar-los la búsqueda de feina i les possibles sortides professionals. 

Al llarg del dijous els alumnes majoritàriament de quart d'ESO han assistit a diverses conferències encarades a les recerca de feina i a les possibilitats que ofereix el mercat laboral d'avui dia. Simultàniament i repartits en dinàmiques de grup els nois i noies han elaborat diferents tallers pràctics centrats també en buscar feina. Precisament la cerca d'un lloc de treball és una de les principals inquietuts dels joves a les que l'Ajuntament ha volgut donar resposta.

La necessitat de crear jornades com aquesta es va copsar en la redacció del Pla Local de Joventut el qual ha llençat dues iniciatives en aquest sentit, per una banda una pàgina web específica per trobar sortides en formació però també en ocupació i, les jornades Enganxa't que enguany han arribat a la tercera edició.

L'Enganxa't que ha inaugurat l'alcalde, Carles Motas, davant el sector estudiantil té la seva continuació amb la vessant adulta on a banda de diferents ponències també s'han programat entrevistes express amb ofertes de treball d'una trentena d'empreses de la zona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia