Els càmpings gironins col·laboren amb el Grup Mifas per impulsar el turisme accessible

INTERVENEN: Josep Maria Pla, vicepresident de l'Associació de Càmpings de Girona / Albert Carbonell, president de Mifas

Els càmpings gironins fan una aposta per obrir-se a nous públics. Han signat un conveni de col·laboració amb el Grup Mifas per ser assessorats correctament sobre les necessitats d'accessibilitat per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda.

L'Associació de Càmpings de Girona ha signat un conveni amb el Grup Mifas per desenvolupar iniciatives de col·laboració en l'àmbit de l'accessibilitat turística. Es tracta d'una aliança per impulsar el turisme als càmpings gironins per a persones amb mobilitat reduïda.

La signatura d'aquest conveni pretén que el grup Mifas faci d'assessor a tots aquells càmpings que tinguin la intenció de rebre el segell d'accessibilitat, aconsellant-los de quines són les necessitats bàsiques i les instal·lacions necessàries dins d'aquests establiments.

Des de Mifas recalquen la importància que els recursos turístics siguin accessibles. En el cas dels càmpings és bàsic que els bungalows i els lavabos ho siguin, però també és imprescindible que les zones d'oci també estiguin adequades.

Amb aquest conveni els càmpings gironins volen arribar a un públic que havia estat oblidat durant molts anys i que significa un mercat molt ampli. A Europa es parla de 100 milions de persones amb discapacitat o mobilitat reduïda.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia