Petits Grans Hotels de Catalunya celebra a Llafranc el seu desè aniversari

Petits Grans Hotels de Catalunya celebra a Llafranc el seu desè aniversari
Amb motiu del 10è aniversari del naixement de Petits Grans Hotels de Catalunya (PGHC), ahir a la nit es va realitzar una celebració amb la presència de tots els que ho han fet possible. El ‘Far Hotel Restaurant’ de Llafranc, que és un dels establiments que forma part de la marca, va ser l’escenari d’un acte que va arrencar a les 8 del vespre amb uns parlaments molt especials.
 
El primer a intervenir va ser Jordi Mias, l’actual president de Costa Brava Verd Hotels, que és l’entitat mare de PGHC: “Felicitar-vos perquè en pocs anys hem fet un salt quantitatiu i qualitatiu molt gran. Enhorabona a tots”, va assenyalar Mias. A l’acte de celebració dels 10 anys de Petits Grans Hotels de Catalunya tampoc hi va faltar Josep Maria de Vehí, expresident de Costa Brava Verd Hotels del 1997 al 2017, i que era el president de l’entitat l’any de la creació de PGHC. “Hem de seguir endavant i adaptar-nos als nous temps. Això sí, sempre mantenint la nostra essència”, va assegurar Josep Maria de Vehí durant el seu parlament.
 
El fins ahir representant de Petits Grans Hotels de Catalunya, Ramon Pau va voler agrair la presència dels assistents i va fer un repàs a la trajectòria de la marca. “Hem treballat moltíssim al llarg d’aquests anys. Us convido a seguir-ho fent però avui toca gaudir-ne, que us mereixeu”. Després de 10 anys al capdavant de la marca, Ramon Pau deixa el càrrec i el seu lloc l’ocuparà Eva Lladó de l’Hotel El Molí (Pont de Molins). També ahir al migdia es va aprovar l’entrada de 5 hotels més, que s’afegiran als 52 actuals.
 
Un cop acabada la intervenció de Ramon Pau, es va projectar un vídeo mapping de tres minuts de durada acompanyada d’una veu en off en el qual es feia un breu resum de la història de Petits Grans Hotels de Catalunya, i es mostraren imatges dels 52 establiments de la marca.
 
Tot seguit, va ser el torn del director general de Turisme, Octavi Bono. Durant el seu discurs, Bono va aprofitar per posar en valor la importància de la petita empresa dins del context turístic actual i va explicar que “allò que us caracteritza com a marca, és una bona síntesi del que som com a país”. En termes similars es va expressar el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, que en representació del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, va assegurar que “és un plaer veure com es consoliden entitats que aposten per la qualitat. Per molts anys”.
 
Just abans del sopar i la música, Martí Sabrià, gerent del grup Costa Brava Verd Hotels, va fer un breu discurs en el qual va elogiar la tasca de tots els que han format part de la marca. “Em sento una mica com en Johan Cruyff, he tingut la sort de coincidir amb la millor colla humana d’hotelers del món. Amb vosaltres, tot ha estat molt senzill”.
 
 
Petits Grans Hotels de Catalunya, una història d’èxit 
 
La marca Petits Grans Hotels de Catalunya (PGHC) va néixer l’any 2008, i actualment agrupa a 57 establiments hotelers de menys de 15 habitacions. L’ADN dels ‘petits grans hotels’ es basa en l’excel·lència d’uns serveis propis d’un gran hotel però des d’un tracte familiar i proper. Un altre element característic d’aquests hotels amb encant és l’aposta per una oferta gastronòmica de qualitat.  
 
Per trobar l’origen de PGHC ens hem de remuntar a la dècada dels 90, amb la creació de COSTA BRAVA CENTRE HOTELS, la primera cadena tipològica voluntària de Catalunya. Davant de l’èxit d’aquesta iniciativa, el 1996 es va crear la marca BLAU i VERD HOTELS.
 
Ja el 2001, les dues marques es van fusionar en una sola entitat sota el nom de COSTA BRAVA VERD HOTELS. Actualment, aquesta marca agrupa 42 hotels gironins: 28 del litoral i 14 de les comarques d’interior.
 
El 2004, va sorgir la idea d’agrupar petits hotels amb encant de les comarques gironines. Quatre anys més tard, es va crear Petits Grans Hotels de Catalunya, amb hotels de les quatre províncies catalanes. Des del Pirineu fins a la Costa Brava, Costa de Barcelona, o la Costa Daurada, passant per zones de l’interior.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia