Gairebé a punt el projecte d'urbanització de l'Avinguda Doctor Fleming

Qui hagi anat a donar un vol per Platja d'Aro a passejar s'haurà fixat com de transformat està l'entrada als comerços. I és que pràcticament ja està acabat el projecte que havia de convertir l'Avinguda Doctor Fleming en un bulevard per donar la benvinguda als visitants al centre comercial a cel obert del municipi.

Pràcticament ja està enllestit el projecte d'urbanització de l'Avinguda Doctor Fleming, Carrer Miramar i avinguda de la Pau. Vol donar l'entrada al centre comercial a cel obert de Platja d'Aro.

El vial estava concebut com un espai de pas de vehicles, espais de càrrega i descàrrega i separava les galeries del gran aparcament públic de la plaça Europa. Ara, però, després de 16 mesos d'obres l'escenari ha canviat completament. S'ha configurat un carrer de caràcter peatonal i comercial, amb un augment significatiu de la superfície de voreres al cantó de les galeries. Es visualitza ara un vial més harmònic i sostenible, enjardinat i amb espai per instal·lar-hi terrasses.
Ara queda algun retoc final i col·locar el mobiliari i d'aquí a un mes i mig ja estarà tot acabat.

L'objectiu d'aquest projecte ha estat integrar l'avinguda Doctor Fleming al centre comercial a cel obert de Platja d'Aro. Les obres han costat uns 3 milions 250.000 euros. Formava part de les actuacions estratègiques que recollia el Pla de Comerç Local 2018-2023 de Platja d'Aro. Es va realitzar un concurs d'idees per escollir la millor proposta. Se'n van presentar una trentena.

Des de l'àrea d'Urbanisme ja pensen en nous projects vinculats en aquest. Un d'ells és allargar el carrer Miramar fins a la platja. Les obres començarien el 2025 i el 2026 estarien acabades.

En breu, també hauria de sortir publicat el concurs d'idees del passeig marítim. Des del consistori també estan a l'espera de construir la passera fins al Port d'Aro que depèn de Costes de l'Estat i estan amb negociacions perquè pugui ser una realitat en el temps més breu possible.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia