Els Museus celebren el seu dia de manera virtual

Els Museus celebren el seu dia de manera virtual
Baix Empordà

Data: 17/05/2020

El Dia Internacional dels Museus 2020 serà recordat pel brot de la Covid-19. El tancament dels museus dins la greu situació sociosanitària que s'està patint ha estat tot un de repte per a generar una participació una mica diferent, a través dels canals en línia.

El Museu del Suro de Palafrugell oferirà aquest dilluns una visita virtual al museu i unes “portes obertes” amb el títol “El món del suro en cinc objectes. Cinc punts de vista entorn del món del suro”, que es podran veure a través del seu web, a l’apartat #joemquedoacasa. També proposarà un joc de preguntes  “MuseumQuizaCasa: El suro”. A més d’això, el Museu del Suro s’afegeix al Challenge d’imitació d’imatges antigues i obres d’art. Aquesta iniciativa proposa fer una recreació d’una fotografia antiga dels treballadors de la fàbrica i pujar-la amb l’etiqueta #tornaremalsmuseus i #MuseudelSuro. 

El Terracotta Museu de La Bisbal d'Empordà també obrirà les portes de manera virtual donant a conèixer el funcionament d’un dels forns de flama invertida conservats de l’antiga fàbrica. També oferirà la possibilitat de tornar a visitar algunes de les exposicions temporals produïdes pel Museu durant els darrers quatre anys,

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia