L'empresariat platjarenc confia en els punts forts de la destinació Platja d'Aro

Intervé: Manel Canadell, President Associació d'Empresaris de Platja d'Aro
 

El President de l'Associació d'Empresaris de Platja d'Aro creu que cal aprofitar el confinament per repensar i millorar l'oferta i serveis dels negocis locals


El President de l'Associació d'Empresaris de Platja d'Aro, Manel Canadell, aposta per utilitzar el període de confinament i hibernació de l'economia per repensar individualment cada negoci, millorant l'oferta i el servei.

El representant de l'empresariat platjarenc no amaga que un cop superada la crisi sanitària arribarà una crisi econòmica de dimensions encara desconegudes però creu que tots els destins turístics estaran en la mateixa situació i que per tant caldrà posar l'accent més que mai en els valors i puntals que diferencien la Costa Brava.

Més enllà de les ajudes que puguin arribar de les administracions públiques, per Canadell la sortida de la crisi econòmica també passarà per una qüestió d'actitud. Confiança en el potencial propi i imaginació per promocionar-se.
 

Apostar pel turisme de proximitat


En la línia del que va explicar fa uns dies l'Alcalde Maurici Jiménez, també en conversa telemàtica amb TV Costa Brava, l'empresariat platjarenc creu que la recuperació de l'activitat turístico-comercial passarà pel visitant de proximitat en un radi que abarca tant el visitant nacional com el del sud de França.

Canadell recorda que el municipi disposa d'àrees urbanes poblades a prop i bones connexions per  carretera. També va mostrar optimisme en el fet que arriba l'estiu i que és l'època més forta de l'empresariat platjarenc i per tant la millor per mostrar tot el seu potencial.

   
NOTÍCIES RELACIONADES

Platja d'Aro aposta pel turisme de proximitat per reactivar el mercat (11-04-2020)

L'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró encara un nou repte col·lectiu (04-04-2020)

La crisi costarà un mínim de 800.000€ menys en tributs municipals a Castell-Platja d'Aro (23-02-2020)

Quines mesures econòmiques ha pres l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro? (22-03-2020)

L'empresariat platjarenc demana unitat i solidaritat per superar la crisi del coronavirus (17-03-2020)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia