Doble escala de creuers al port de Palamós

Palamós

Data: 21/05/2018

El port de Palamós ha rebut aquest dilluns la primera doble escala d’aquesta temporada amb els creuers de luxe Seabourn Encore i Star Pride que han portat fins al Baix Empordà 750 passatgers de perfil majoritàriament nord-americà i britànic. L’arribada dels passatgers de creuer durant el mes de maig ajuda a desestacionalitzar el sector turístic a la Costa Brava.

El Seabourn Encore feia la primera de les set escales que té previstes aquesta temporada, sent el vaixell de la companyia nord-americana de luxe Seabourn Cruise Lines que visitarà més vegades el port de Palamós. Aquest 2018 arribaran 3.900 turistes de creuer a la Costa Brava a bord d'aquest vaixell que arribava a les 8h del mati del port francès de Bàndol i salpava a les 18h cap a Barcelona, on finalitza la seva ruta. Ha amarrat al moll Fèlix Ribera i té una eslora de 210 metres, un calat de 6,8 metres i un registre brut de 41.865 tones.

Compartint port també ha fet escala l'Star Pride, també era la primera vegada que parava a Palamós aquesta temporada, té previst tornar dimecres.  Amb les dues escales el creuer portarà  aquest any 400 passatgers a Palamós. Arribava del port francès de Sanary-sur-Mer i salpava també a les 18h cap a Barcelona. Aquest vaixell pertany a la companyia nord-americana de luxe Windstar Cruises que va tornar a Palamós la temporada passada després d’un temps sense fer-hi escala. L’Star Pride ha amarrat al moll de Ponent, té una  eslora de 133 metres, un calat de 5 metres i un registre brut de 9.975 tones.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia