El gremi d'esteticistes de Catalunya, en peu de guerra

INTERVENEN: Candela Jiménez i Anna Iruela, esteticistes

Aquesta és la imatge que s'està vivint als milers de centres d'estètica de Catalunya. Portes tancades i persianes baixades fins a nou avís. Aquest, juntament amb el de la restauració, està essent un dels sectors més afectats per les mesures urgents preses els últims dies pel Govern de la Generalitat.

Des del gremi d'esteticistes de Catalunya veuen injust el segon tancament dels seus centres. Asseguren que els centres d'estètiques són tant o més segurs que altres establiments que es mantenen oberts.

 Des de la reobertura del comerç una vegada aixecat el confinament, han estat treballant complint totes les mesures de seguretat, i s'han vist obligades a fer una elevada inversió en nous materials de protecció com pantalles, mampares, EPIs o productes de desinfecció. Adverteixen que un segon tancament pot suposar la fi dels seus negocis. 

El sector està en peu de guerra i ha organitzat diferents manifestacions arreu del territori català. Dimecres es van mobilitzar a Barcelona mentre que aquest divendres, un dels escenaris és la ciutat de Girona. Les manifestacions han estat convocades per la Plataforma Estètica Integral, creada aquesta setmana per respondre a les restriccions. 

En les concentracions exigeixen ajudes per sufragar els costos que han d'assumir els establiments sense generar cap ingrés i demanen explicacions sobre el criteri seguit per tancar els milers de centres que hi ha a Catalunya.

 


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia