Es presenta la campanya de promoció turística Empordà 2023

Forallac

Data: 14/03/2023

Els Consells Comarcals de l'Alt i Baix Empordà presenten la campanya de promoció turística Empordà 2023 al castell de Peratallada, que té per objectiu principal augmentar i desestacionalitzar el turisme fent que aquest vingui a l'Empordà des del març i fins a l'octubre, coincidint amb la durada de la campanya.

Empordà Turisme, els Consells Comarcals del Baix i Alt Empordà i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona volen seguir apostant per la promoció turística del territori empordanès sota la marca Empordà. Per aquest motiu, els principals representants d'aquestes entitats, s'han reunit al Castell de Peratallada per presentar la campanya d'aquest any.

Pel 2023 es vol replantejar el model de comunicació i no concentrar la campanya als mesos de preestiu. La intenció és ser present en el mercat de proximitat durant tot l'any. Així, les accions que s'han preparat són diverses, com per exemple augmentar les accions de comunicació en mitjans digitals i xarxes socials, mantenint també canals convencionals.

També s'han incorporat propostes de productes i experiències que s'ofereixen en el territori, tant del sector privat com del sector públic. Amb tot, les accions dutes a terme volen desestacionalitzar el turisme i fer que aquest vingui a l'Empordà des del març i fins a l'octubre, coincidint amb la durada de la campanya.

Per tot plegat, es continuarà amb la promoció de la campanya "Una porta a l'Empordà" i dels materials creats durant l'any 2022, una proposta ja basada en la promoció turística de les activitats del territori a través de diferents tècniques de màrqueting i peces audiovisuals, i un vídeo promocional en què es representaven els principals atractius de l'Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia