Nadia Calviño tanca la 27a trobada d'economia que homenatja a John Hoffmann

El S'Agaró Hotel ha tornat a acollir les trobades d'economia. Durant dos dies, a les diferents taules i debats de les jornades s'han tractat temes com la sostenibilitat, la demografia i l'economia de l'energia. Tots ells giraven al voltant de les conseqüències econòmiques de la guerra a Ucraïna. L'encarregada de clausurar la 27a edició ha estat la vicepresidenta primera del govern espanyol, Nadia Calviño. Aquest any, l'organització ha volgut homenatjar al president del Mobile World Congress, John Hoffmann.

Les conseqüències econòmiques de la guerra a Ucraïna han centrat el debat de la 27a trobada d'economia a S'Agaró. Dos dies on es van celebrar sis taules de debat i diferents conferències relacionades amb la seguretat, la sostenibilitat, la demografia, l'energia i el present i futur de Catalunya. Alguns dels noms més destacats han estat la consellera d'Economia de la Generalitat, Natàlia Mas, el vicepresident del Banc Central Europeu, Luis de Guindos, el cap de l'oposició al Parlament, Salvador Illa.

També hi ha tingut presència a través d'un vídeo la vicepresidenta primera del govern, Nadia Calviño. Calviño ha estat l'encarregada de clausurar la trobada i ha fet referència a les bones xifres de població activa que té el país i la caiguda de l'atur juvenil. També ha parlat de com la guerra ha afectat la inflació. Un augment de preus que ja s'ha reduït a l'Estat espanyol, situant-lo per sota de la mitjana dels països europeus. També ha fet referència als futurs reptes de l'executiu.

La 27a trobada d'economia ha volgut retre homenatge al president del Mobile World Congress, John Hoffman. En la seva intervenció, Hoffman va ressaltar perquè fan esdeveniments com el Mobile.

Unes jornades que van centrar-se tant en el futur de Catalunya, com en el de la resta del món.


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia