Una seixantena d'empreses del Baix Empordà reben el segell SICTED a la qualitat turística

Una seixantena d'empreses del Baix Empordà reben el segell SICTED a la qualitat turística
Baix Empordà

Data: 22/07/2020

Una seixantena d'empreses, serveis i institucions relacionades amb el món turístic del Baix Empordà han rebut el segell de qualitat turística SICTED que entrega el Consell Comarcal. L'acte, que s'ha celebrat aquest dimecres al Club Nàutic de l'Estartit, s'havia de fer el passat mes de març però la pandèmia de coronavirus ho va impedir.

Aquest any s’han distingit 7 empreses noves que han estat avaluades i han pres el compromís de qualitat per oferir el servei amb les millors garanties. Precisament, la qualitat és un dels elements claus que des de l'administració comarcal es vol enarborar com a bandera.


Avaluació anual


Les empreses, serveis i institucions distingides pel Pla de Qualitat Turística en Destinació SICTED són anualment avaluades i renoven el seu compromís de qualitat per mitjà del compliment d’un conjunt de bones pràctiques que afecten, entre d’altres, a la gestió de les persones, l’atenció i tracte amb el client, la comunicació dels serveis, la venda de productes, la relació de proveïdors, el manteniment de les instal·lacions o la gestió mediambiental sostenible.  

Actualment estan distingides una gran varietat d’institucions al Baix Empordà, entre elles cossos de seguretat com la Policia Local de Castell – Platja d’Aro, Ports Esportius com el de l’Estartit , prop d’una quinzena d’oficines de Turisme, allotjaments rurals i apartaments turístics, càmpings, empreses de turisme actiu, guies, restaurants, museus i centres d’interès, hotels i platges.

Més de 13.000 empreses distingides a l'Estat Espanyol


El SICTED s’implanta actualment a 190 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 13.000 empreses adherides i/o distingides.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia