Cinc empreses s'interessen per l'execució i la gestió del pàrquing de La Corxera

Cinc empreses s'interessen per l'execució i la gestió del pàrquing de La Corxera
Avui han començat les consultes al mercat de les empreses interessades en tirar endavant el nou aparcament de La Corxera. Abans de redactor el plec de clàusules del contracte, l'Ajuntament ha iniciat aquest contacte amb les empreses que podrien executar les obres i explotar aquest nou aparcament. Fins al moment són 5 empreses, Empark, Continental Parking, Romerpark, Parkia i Saba són, de moment, les empreses que s'han interessat en aquest projecte que inclou la construcció de l'aparcament de la zona de La Corxera, la seva explotació, així com la gestió de la zona blava de tota la població i el pàrquing soterrat de la plaça del Mercat.

En aquest primer contacte, l'equip redactor els ha detallat com és l'avantprojecte d'aquest aparcament que convertirà l'actual pàrquing de 200  places en una zona per a l'estacionament de fins a 600 vehicles. Després d'aquesta reunió, se'n preveuen d'altres que es celebraran al llarg dels propers mesos en les que aquestes empreses podran fer les aportacions que creguin convenient. Unes consideracions que es podran tenir en compte a l'hora de redactar el plec de clàusules del contracte tant de construcció com de gestió.

L'avantprojecte contempla un aparcament de 600 places, en dues plantes soterrani, una planta baixa i terrat, amb la previsió de l'estructura necessària per fer fins a dues plantes pis més. A banda del propi aparcament i aquesta plaça superior arbrada que inclou, el projecte d'obres també solventarà problemàtiques històriques com és la de la inundabilitat del pavelló d'esports.

Si es compleix el calendari previst la licitació del projecte es portarà a terme a finals d'aquest any.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia