Presenten el BNI Empatia del Baix Empordà

Data: 08/06/2018

El grup BNI Empatia establert a la zona del Baix Empordà s'obre amb l'objectiu de sumar empresaris. Després que fa un any aproximadament aquesta organització de màrqueting per referències comencés a caminar per construir una xarxa contactes que ajudin a crear oportunitats laborals i de negocis, avui han volgut fer expansiu el projecte a membres potencials.

Són una trentena els empresaris que a dia d'avui formen el BNI Empatia que abarquen uns 25 km a la rodona, amb seu al Baix Empordà. Amb la filosofia de "si jo t'ajudo a tu, tu o un company m'ajudarà a mi i tots ens en sortirem", el BNI esdevé un grup de networking que setmanalment es reuneix per maximitzar les oportunitats de negoci. 

Després de mesos d'experiència positiva a l'entorn del grup, el BNI Empatia ha fet el llançament oficial del l'organització. Una jornada a la que han assistit més d'un centenar de persones, entre ells empresaris convidats pels diferents membres del BNI local i Ajuntaments de l'entorn, tot plegat per explicar la filosofia d'aquesta pràctica de networking i per fer créixer el BNI Empatia.

BNI està pensat per proporcinar un entorn estructurat, positiu i professional pel desenvolupament de referències de negoci qualificades i s'aconsegueix ajudant a constuir una xarxa laboral i de negoci amb d'altres empresaris i professionals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia