La quarta edició de l'Speed Dating ofereix més d'un centenar d'ofertes de feina

Calonge i Sant Antoni ha celebrat una nova edició de la jornada d'entrevistes ràpides -de menys de quinze minuts- entre empreses que busquen treballadors i persones que estan en cerca de feina. L'Speed Dating ha tornat a esdevenir al Palau Firal de Sant Antoni i ha comptat amb més d'un centenar d'ofertes.

Aquesta és una de les moltes entrevistes ràpides que s'han realitzat aquest dimarts al matí al Palau Firal de Sant Antoni en el marc de la quarta edició de l'Speed Dating. És un esdeveniment que pretén unir l'oferta i la demanda de feina del municipi i que en cada edició ha anat augmentant les xifres de participació per ambdues parts.

Enguany més de trenta empreses han oferit prop de 140 llocs de treball als 250 candidats que hi han participat.

Pel que fa al tipus d'ofertes, si bé és cert que se'n podien trobar enfocades a sectors molt diversos, a la Costa Brava centre predomina l'oferta dedicada al sector turístic.

Una de les novetats destacades d'aquest quart 'Speed Dating' de Calonge és la data de celebració. Les tres primeres edicions estaven enfocades en la temporada d'estiu. Enguany s'ha avançat, per tal que els nous treballadors s'incorporin a l'empresa per Setmana Santa i els contractes laborals s'allarguin més enllà dels tres mesos d'estiu.

La jornada ha estat impulsada per l'Oficina ACTIVA de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la Cambra de Comerç de Palamós i el Consell Comarcal del Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia