Els taxistes de Sant Feliu demanen ajuda per aturar la competència deslleial de dos hotels

Intervenen: José Ligero i Joan Lucas, taxites 

Els onze taxistes de Sant Feliu de Guíxols han denunciat públicament la competència deslleial que han detectat per part de dos hotels del municipi i que afirmen que pateixen des de fa anys. Segons expliquen, aquests establiments hotelers ofereixen als seus clients un servei de trasllat de pagament fent servir vehicles particulars i privats, especialment furgonetes, fet que perjudica la feina dels taxistes. A més, exposen que enganyen als clients. 

Per ara, com a protesta, han penjat cartells a la part de darrere dels seus vehicles per informar el client de la situació. Als cartells s'hi pot llegir en anglès "Reserva un taxi legal per als teus trasllats. No deixis que altres t'estafin". Amb aquesta reivindicació han donat a conèixer la seva situació tant als ganxons com especialment als turistes. 

Els taxistes demanen ajuda a les administracions i demanen als clients que facin ús del seu servei que comprovin si el vehicle té la matrícula blava o no abans de pujar. Aquesta és la manera més senzilla de tenir per segur que el servei és legal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia