SOS Costa Brava demana aturar les obres de la urbanització de Punta Brava

SOS Costa Brava demana aturar les obres de la urbanització de Punta Brava de Sant Feliu de Guíxols. L'Ajuntament ha suspès les llicències durant un any excepte a tres edificis que no poden aturar-ne la construcció pel risc a demandes. Des de l'entitat, juntament amb Alerta Sant Feliu han organitzat sortides amb veler per denunciar-ho.

SOS Costa Brava i Alerta Sant Feliu han presentat tres denúncies contra diferents obres d'edificació a la urbanització Punta Brava de Sant Feliu de Guíxols. Unes obres que representen, expliquen, la destrucció del litoral empordanès i suposen un impacte paisatgístic pel territori. Per mostrar les conseqüències d'aquestes construccions, l'entitat ha organitzat sortides en vaixell a tocar de la zona per veure els efectes de les obres d'urbanització.

Aquestes denúncies les van presentar el passat 27 de novembre quan les obres ja es trobaven en procés d'execució, però que com denuncia l'associació, no van aconseguir la tramitació ni l'aturament de les obres per part de l'Ajuntament.

Tot i això, després de sis mesos, el 30 de juny, el consistori va anul·lar les llicències de construcció a la zona durant un any. Una suspensió que segons SOS Costa Brava "arriba tard" perquè les construccions que s'estan duent a terme suposen un atac directe al paisatge.

Tot i aquesta suspensió de llicències durant un any, SOS Costa Brava ha denunciat la irregularitat de la tramitació de la denúncia per part del consistori. A més, hi ha tres edificis en què l'Ajuntament no ha inclòs l'aturada de les obres per risc a demandes.

Pels naturalistes, les obres d'urbanització a Punta Brava són un exemple més del dany que causen les construccions a la costa baix-empordanesa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia