La Ceràmica de la Bisbal es promociona al Fòrum Gastronòmic Girona

La Ceràmica de la Bisbal es promociona al Fòrum Gastronòmic Girona
La marca ‘Ceràmica de la Bisbal’ ha estat present per primer al Fòrum Gastronòmic de Girona cop a través d’un stand (núm. 326) on s’hi mostren diverses peces dels ceramistes membres de la denominació d’origen. El Consell Regulador de la marca va aprovar participar al fòrum ja que es considera una fira d’interès: i és que va dirigida a un sector professional que cerca novetats constants en el servei de taula.

Així doncs, la ceràmica n’és un dels principals exponents.

La presència de la ceràmica amb segell bisbalenc al Fòrum Gastronòmic vol fer evident entre el sector de l’hostaleria el valor afegit que té el treball dels artesans. El valor de la ceràmica artesana bisbalenca s’incrementa amb la seva capacitat per realitzar productes únics, totalment personalitzats i adaptats a les necessitats específiques de cada client.

El Fòrum Gastronòmic de Girona tanca avui, dimarts 21 de novembre, la seva edició 2017. Més de 24.000 visitants en l’anterior edició del 2015 avalen el Fòrum Gastronòmic Girona com un dels esdeveniments més importants i prestigioses del circuit de la gastronomia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia