Ajudes directes de 500 euros pels negocis tancats per la Covid a Palamós

Palamós

Data: 03/03/2021

L'Ajuntament de Palamós ha aprovat un paquet de 60.000 euros per ajudes directes als negocis que han hagut de paralitzar la seva activitat per la Covid.19. Es tracta principalment de bars, restaurants, centres d'estètica i gimnassos que es beneficiaran d'una ajuda directe de 500 euros per negoci. En conjunt sumen 119 establiments

Aquesta aportació econòmica directa és la segona que executa en poc temps l’Ajuntament de Palamós.  Els mesos de desembre i gener passats ja es varen fer efectius els ajuts de la primera convocatòria, i actualment, ja es preveu la redacció d’una tercera per aquest primer semestre de l’any 2021.

De les 167 sol·licituds presentades se n'han desestimat 48 per no ajustar-se a les bases que preveu el paquet d'ajudes, o bé perquè són empreses que no van haver de tancar, o bé per duplicitat d'activitats o bé perquè tenen deutes amb l'administració.

L’Ajuntament de Palamós està definint actualment, altres ajudes que s’activaran progressivament durant aquests propers mesos en un nou pla de xoc per al municipi, i que estaran centrades en l'atenció social a les famílies i el foment de l'economia i l'ocupació.

Amb aquest objectiu, representants de totes les formacions polítiques del consistori municipal estan treballant propostes conjuntes que permetin consensuar les noves línies bàsiques d'actuació i el pressupost necessari.

En el cas de l’àmbit empresarial local, es treballa per tal que aquest nou pla de xoc permeti combinar la bonificació de taxes amb les línies directes d’ajuda, i d’aquesta manera poder arribar al màxim de negocis possibles.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia