Millores al parc dels gossos de Palafrugell

Millores al parc dels gossos de Palafrugell
Palafrugell

Data: 19/12/2019

Aquesta setmana s’ha posat en funcionament el nou sistema d’il·luminació a l’espai d’esbarjo per a gossos, el qual es troba situat al barri del Pi Verd de Palafrugell. Amb aquesta instal·lació s’aconsegueix una millora substancial pel que fa als usuaris del servei, ja que durant els mesos d’hivern, quan es feia fosc, l’ús de l’espai era més limitat. Una inversió econòmica que ha costat al voltant dels 1.000 euros.

Segons el regidor de serveis municipals, Pau Lladó, amb aquesta actuació “s’aconsegueix una millora considerable en aquesta instal·lació i al mateix temps una demanda dels usuaris”. El mateix regidor esmenta que “seguiran escoltant els veïns i usuaris per millorar l’espai”. Al mateix temps, també comenta que “estem buscant altres espais al municipi per crear nous espais d’esbarjo per a gossos i el proper serà a l’entorn Barceló i Matas”.

Cal recordar que aquest nou espai va néixer l’octubre del 2017 suposant un nou servei totalment gratuït destinat a totes aquelles persones que busquen un espai per anar a passejar els gossos al municipi. Es tracta d’una parcel·la, d’aproximadament uns 1.000 metres on s’hi ofereixen diferents serveis. Entre aquests, es compta amb una zona de trànsit tancada per facilitar l’adaptació del gos a la presència d’altres gossos, on hi poden estar deslligats, mentre a la zona oberta hi haurà un punt de recollida d’excrements, una font d’aigua, bancs i diverses papereres.

Per a la utilització d’aquest espai, els ciutadans i ciutadanes han de complir les normes bàsiques de neteja i civisme, especialment la de recollir els excrements dels animals i dipositar-los immediatament a les papereres, tal com dicta l’Ordenança de Convivència i Civisme. Els gossos poden anar deslligats només dins de l’àrea, a excepció dels potencialment perillosos, d’acord amb la normativa vigent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia