Palafrugell tornarà a licitar la gestió dels camps de boies i els serveis de temporada

Palafrugell

Data: 17/03/2018

L'Ajuntament de Palafrugell no prorrogarà les autoritzacions vigents dels serveis de temporada i dels camps de boies de fondeig a les diferents platges del municipi. L'Agència Catalana de la Competència els ha obert un expedient sancionador respecte al plec de condicions de la licitació d'aquests serveis que es va fer l'any passat. Hi han vist indicis que no es respecta el principi de competència, ja que les condicions per obtenir les concessions estan molt ajustades als antics operadors.

Davant les recomanacions i com a conseqüència d'aquesta situació, l'actual equip de govern ha decidit retirar les autoritzacions actuals i tornar a licitar de nou la concessió d'aquests serveis tenint en compte totes les recomanacions i introduint diverses clàusules de millora que s'ajusten als criteris de competència actuals. D'aquesta manera esperen no rebre una sanció econòmica.

El dijous sortirà de nou el plec de condicions que s'hauria d'ajustar aquest cop als criteris que estableix l'Agencia Catalana de la Competència, llavors començarà el període d'exposició pública i es podran presentar totes les empreses interessades. El mes de juny esperen tenir totes les concessions donades. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia