Víctor Krüpers: l'actitud com a factor multiplicador en els negocis

Calonge i Sant Antoni

Data: 01/12/2017

Sant Antoni va rebre Víctor Krüpers amb un ple fins a la bandera. Al Palau Firal no hi cabia ni una agulla per escoltar la conferència d'aquest 'coach' que pregona l'actitud com a factor multiplicador per tenir èxit en el món de l'emprenedoria.

Aquest concepte va vertebrar una jornada dedicada a l'empresariat que comença a l'entorn del Viver d'Empreses Altamar. Més de 800 persones van escoltar la conferència d'aquest mediàtic coach que va fer una posada en escena a l'estil de les famoses 'Ted Talks'. Küppers s'ha fet molt reconegut com a motivador gràcies a la seva fórmula per calcular el valor d'una persona que té en l'actitud l'ingredient principal.

. Amb un estil desenfedat, ple d'anècdotes i sense rebutjar l'humor, el 'coach' va fer uan mirada crítica del comportament humà i de com una mala actitud pot limitar-ne l'èxit. L'organitzador de la jornada és Alta Mar, un espai de viver d'empreses i coworking impulsat per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni que pretén ajudar a que els emprenedors, professionals i autònoms puguin establir els seus negocis.


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia