Incorporen un nou vehicle eficient al servei de les línies interurbanes de bus

Palamós

Data: 20/12/2022

Els Ajuntaments de Palamós i Calonge i Sant Antoni han tornat a sumar esforços en l'àmbit de la mobilitat. Aquesta setmana han presentat un nou vehicle eficient que s'incorpora al servei de les línies interurbanes de bus entre els dos municipis.

Un nou vehicle s'ha incorporat aquesta setmana a les línies L1-L2 del servei interurbà d'autobús de Palamós, Calonge i Sant Antoni, operat per Moventis SARFA. Es tracta d'un vehicle adaptat que ha guanyat premis en matèria d'accessibilitat. Pel que fa a la sostenibilitat, es tracta d'un vehicle eco, que pot funcionar tant amb gasoil com amb gas.

El bus compta amb més places que els habituals, passant d'oferir trenta-nou llocs a seixanta. Aquest fet donarà més capacitat als usuaris de poder utilitzar el servei públic, especialment els dies que hi pot haver més demanda -com els dies de mercat o quan hi ha esdeveniments destacats-.

L'autobús, que aquesta setmana ja farà els primers viatges i tindrà funcionament cada dia de l'any, se suma al projecte de renovació que està fent Moventis Sarfa de la seva flota. Al llarg del 2022 han presentat 21 nous vehicles.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia