El saló de l'ocupació va fer 800 entrevistes de feina

Unes 2.000 persones van assistir al Saló de la Formació, Ocupació i Empresa de les quals la meitat van participar en alguna de les diverses conferències i xerrades que es van organitzar al llarg dels dos dies que es va allargar el saló.

Durant les dues jornades els 40 expositors que hi havia van tenir cues permanents per veure les possibilitats de feina o de formació que oferien. D'entre les diferents opcions que el saló posava a l'abast tant d'estudiants com de persones que buscaven incorporar-se al món laboral. Es van fer aproximadament unes 800 entrevistes de feina, destacant el sector de personal de supermercats, neteja i operaris, passant també pels auxiliars de cambrer i auxiliar de cuina. 

Tots els curículums recollits s'estan gestionant a través de la borsa de treball per tal d'omplir les ofertes vacants i posar en contacte a treballadors i empreses que es van inscriure.

Pel que fa a les conferències que van rebre prop d'un miler de visitants es van superar totes les expectatives previstes i en tres ocasions es van haver de traslladar al Teatre Mundial per poder acollir a tots els inscrits.

Un any més, el saló ha esdevingut un punt de trobada entre persones treballadores en actiu i en situació d'atur, estudiants, persones emprenedores i empreses. Tot amb l'objectiu de dinamitzar i donar una sortida adequada a les necessitats de cobertura de llocs de treball, aprofundir en el reciclatge i adaptació professional i agilitzar i optimitzar el contacte entre empresariat, persones candidates i institucions. Ja s'ha avançat que d'aquí a dos anys torni a ser La Bisbal d'Empordà qui aculli la sisena edició del saló.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia