El projecte de reforma urbana del barri de la Platja enceta els darrers treballs

Palamós

Data: 14/06/2024

El projecte de reforma urbana del barri de la Platja enceta els darrers treballs de la seva primera fase amb l'execució d'obres al carrer Riera d'Aubi. Es preveu que aquestes feines s'enllesteixin durant aquest mes de juny.

Els treballs del carrer Riera d'Abui ja estan en marxa, amb la canalització dels tubs de clavegueram. Posteriorment, continuaran amb els enderrocs i moviment de terres, la ubicació de serveis i enllumenat, la construcció de vorera al costat de mar, finalitzant amb l'asfaltatge del vial resultant. L'actuació comporta la prohibició de la circulació de vehicles en la totalitat d'aquest vial, entre el carrer d'Aragó i del Mar.

Es preveu que aquestes feines s'enllesteixin durant aquest mes de juny, coincidint també amb la finalització de l'actuació que actualment s'està realitzant al carrer de López Puigcerver. Durant el mes de juliol es faran feines d'acabat de paviments, mobiliari, jardinera i senyalització, amb la qual cosa es podrà tancar definitivament el procés d'obres de la primera fase del projecte de reforma urbana d'aquest sector. L'objectiu de l'Ajuntament de Palamós és afrontar més endavant i en fases posteriors, l'arranjament de la resta dels carrers d'aquest sector. En aquesta ocasió es continuarà reformant el carrer de López Puigcerver i els seus travessers, fins a arribar a la plaça de Catalunya i l'avinguda de l'Onze de Setembre.

Aquest projecte de reforma urbana de diversos carrers del barri de la platja, que es va iniciar el setembre de l'any passat, té un pressupost global de més d'un milió i mig d'euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia