El Viver d'Empreses Alta Mar augmenta un 150 per cent el nombre d'alumnes

Intervé: Arturo Prades, regidor de promoció econòmica 

El Viver d'Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni ha augmentat en un 150% el nombre d'alumnes dels seus cursos de formació, passant dels 110 el curs 2016-2017 a 275 el darrer curs.

La oferta formativa del Viver d'Empreses Alta Mar es centren en tres eixos: empresa, emprenedoria i ocupació. L'objectiu és donar eines per millorar la formació de persones que busquen feina i dels emprenedors. Entre els 25 cursos d’ocupació i emprenedoria que s'han organitzat hi ha, entre d’altres, cursos d’introducció a la bioconstrucció, de plaques solars, de Google Adwords, Xarxes Socials o finançament per autònoms i petites empreses. 

Vist l'èxit d'aquesta segona experiència, des d'Alta Mar ja treballen per incrementar la oferta de cara a aquest curs. 

El Viver d’Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni  està situat al Palau Firal de Sant Antoni, en un espai de 330 metres quadrats. El viver posa a disposició dels emprenedors 5 despatxos, una sala de treball i un espai de coworking de 80 metres quadrats. En menys d’un any de funcionament Alta Mar ha arribat a un nivell d’ocupació que fa que l’Ajuntament ja tingui prevista la seva ampliació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia