L'Aida Cara llueix llavis a Palamós

L'estiu s'ha acabat però la temporada de creuers encara té una llarga trajectòria per endavant fins al novembre. El peculiar creuer Aida Cara ha fet la seva primera escala de l'any a Palamós amb més de 1.400 persones a bord entre tripulació i passatge.

L'Aida Cara, lluïa llavis aquest divendres al matí a la bocana del port de Palamós. Ha arribat procedent de València amb bandera d'Itàlia i ha salpat cap a Maó després de passar el dia al Baix Empordà. A bord hi van 1.168 passatgers i passatgeres, la majoria de nacionalitat Alemanya. La mateixa que té el capità. Estan assistits i assistides per una tripulació de 375 persones.

El  vaixell fa 193 metres d'eslora amb un calat de 6 metres i mig. Va ser construït el 1996 i disposa d'habitacions amb terrassa. Té 3 restaurants, 5 bars, teatre, centre de fitness i piscina.

Enguany la temporada de creuers, que s'acabarà el 28 d'octubre, té unes 46 escales i s'espera superar els 54.000 passatgers i passatgers a l'acabar-se. Un 18% més que l'any passat.

Es calcula que cada passatger o passatgera que desembarca a la Costa Brava fa una despesa mitjana de 62 euros als negocis locals. En el cas de Palamós la gran majoria es queden al municipi però molts també visten poblacions com Pals, Peratallada o Tossa de Mar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia