Es condicionen els aparadors de sis locals buits de Sant Feliu per dinamitzar el comerç

Locals buits, però amb l'antítesi de presentar els seus aparadors engalanats. L'estampa que es pot apreciar des d'aquest dijous a Sant Feliu de Guíxols s'emmarca dins una campanya empresa per l'Ajuntament, que pretén reactivar comercialment el centre del municipi. Sota el nom "Aparadora'm", s'ha materialitzat la prova pilot al carrer de la Rutlla. En concret, les vitrines de sis locals buits s'han condicionat amb els productes d'altres establiments ganxons, que no gaudeixen de l'al·licient d'ubicar-se al centre.

La voluntat de la campanya és doble. Per una banda, s'afavoreix la continuïtat comercial, i, per altra banda, s'incentiva al lloguer i a la compra dels locals buits.

Durant la inauguració d'aquest dijous també es va realitzar un taller de pals de tió, així com una actuació infantil pel carrer de la Rutlla. En finalitzar la jornada es va constatar la bona acollida per part de la ciutadania, i des del consistori es va anunciar que la "voluntat és donar continuïtat a l'Aparadora'm en diferents dies assenyalats de l'any".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia