Cau la venda de castanyes per la por al Covid i les restriccions de mobilitat

El tancament de bars i restaurants deixa els carrers buits i afecta al negoci


S'enfonsa la venda de castanyes en un any atípic en que la gent no està massa per festes. La pandèmia de coronavirus ha tocat de ple també aquest efímer sector de parades que tenen a l'octubre el seu mes daurat.

Si fa anys la principal preocupació dels venedors i venedores era la meteorologia enguany ho és els carrers buits i desangelats. Reconeixen que hi ha hagut anys dolents, en què a l'octubre ha fet molta calor però que mai s'havien trobat en una situació com aquesta.


Els vendors i venedores de castanyes identifiquen un seguit de motius per aquesta davallada sense precedents. Per una banda la por al contagi i per altra les mesures imposades pel Govern per frenar el coronavirus.

Baixa l'afluència de visitants el cap de setmana


El tancament de bars i restaurants, les restriccions al comerç i la suspensió de fires i actes civico-culturals ha estat una estocada mortal per l'economia de la castanya. Hi ha menys moviment de persones al carrer, baixa l'afluència de visitants al cap de setmana i l'ambient general és de no estar gaire per festes.

A m és la limitació de l'activitat social a un cercle reduït de sis persones també influeix en molta gent pensi que potser aquest any no cal celebrar la castanyada.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia