La Fira de Vins i Caves de Catalunya serveix més de 10 mil degustacions

INTERVÉ: Martí Sabrià, gerent de la Unió d'Hostaleria Costa Brava Centre

Ni la pluja es va voler perdre el tancament de la Fira de Vins i Caves de Catalunya que la Unió d'Empresaris i Turisme Costa Brava Centre organitza cada estiu. De nou aquest esdeveniment ha sigut un èxit superant el públic de la passada edició. Unes 3 mil persones han tastat alguna de les referències dels vuitanta cellers catalans que hi han participat. En total s'han fet més de 10 mil degustacions entre el divendres tarda quan es va inaugurar la fira fins aquest diumenge que es tancava amb el paraigües obert.

Des de l'organització estan satisfets per haver trobat a la plaça Can Mario de Palafrugell un espai més ampli i més còmode on celebrar aquesta fira després d'anys celebrant-se a Pals. Asseguren que el públic que des de l'any passat ve a Palafrugell a gaudir de la fira és gent a qui li agrada el vi.

Enguany la fira ha comptat amb actuacions de jazz com a pròleg del Festival de Jazz costa Brava i les visites a la Fundació Vilà Casas i al Museu del Suro a més de la possibilitat de pujar a la torre de l'aigua.

Maridant amb les diferents referències de vins i caves catalans també hi havia 4 formatges per provar, un clàssic d'edicions anteriors que l'any passat  hi va faltar
  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia