L'administració de Loteria 1 de Palafrugell reparteix més d'un milió amb la Bonoloto

L'administració de Loteria 1 de Palafrugell reparteix més d'un milió amb la Bonoloto
Palafrugell

Data: 08/01/2021

L'administració número 1 de Loteria de Palafrugell va repartir 1.146.00 euros en una nit màgica amb el sorteig de la Bonoloto

La Bonoloto és, amb permís de La Quiniela, el sorteig periòdic més popular de Loterias y Apuestas del Estado. Es va començar a celebrar el 1988. Resumidament té sis caselles on a cada una s'ha de seleccionar un número de l'1 al 49. Llavors hi ha diverses combinacions d'apostes senzilles i múltiples.

Si no hi hagués hagut aquest important premi probablement caldria parlar del Sorteig del Nen. La tradicional rifa que es fa el dia de Reis i que és la germana petita del 'Gordo'. Com ja va passar amb la seva germana gran les vendes han caigut entre un 15 i un 20% però menys del que amb les previsions apocalíptiques que hi havia passat l'estiu es podria imaginar.

Després de Nadal, punt àlgid de la venda de loteria, les administracions entenen, però veuen amb preocupació els efectes sobre el negoci del fet que no siguin considerades comerç essencial i per tant hagin de tancar el cap de setmana.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia