Una esquerda de grans dimensions trenca el passeig marítim de Platja d'Aro

L'Ajuntament de Platja d'Aro sol·licitarà la declaració de zona catastròfica després dels múltiples desperfectes causats pel Temporal Gloria, tant en l'àmbit privat com sobretot en el públic amb especial incidència d'una esquerda que ha aparegut al passeig marítim i que tindria uns 1.800 metres de llargària. En aquest àmbit ja s'han iniciat els primers treballs de neteja de la sorra que ha quedat damunt del passeig, d'enretirada dels elements trencats o caiguts per garantir la seguretat de la vida i de reordenació amb diversos equips i maquinària de treball. 

Les afectacions es concentren també en danys al mobiliari urbà i elements de façanes. El consistori platjarenc, mitjançant AROimpulsa, ha iniciat contactes amb les activitats econòmiques de primera línia de la façana marítima per tenir una primera valoració de la seva afectació.

Segueix actiu el tancament del pas entre l'avinguda Reina Fabiola i l'Avinguda Mediterrània per la seva perillositat i per facilitar les tasques de reposició. També continua el tancament del passeig, malgrat que aquest dijous diversos curiosos s'hi deixaven caure per veure en primera persona els efectes del temporal. S'han reobert en canvi l'aparcament d'autocaravanes i els carrers propers al riu Ridaura.

Malgrat que l'ajuntament ha desactivat la situació d'alerta, demanen a la població seguir atents a la situació meteorològica i respectar tots els indicatius. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia