Tour d'En Comú Podem pel sector surer palafrugellenc

Palafrugell

Data: 21/07/2021

Intervenen: Laura López, Diputada d'ECP al Congrés; Alfons Rius, regidor d'ECP Palafrugell

Una delegació d'En Comú Podem ha visitat el sector surer de Palafrugell per conèixer de primera mà les necessitats d'un sector que veuen clau en un context d'emergència climàtica com l'actual.

El sector surer del Baix Empordà és una de les indústries més importants del país i lliga al seu entorn indústria, economia rural, gestió eficient dels boscos, sostenibilitat i feminització de l'economia. Conceptes amb els quals En Comú Podem es sent còmode i defensa.

La delegació dels Comuns ha estat encapçalada per la Diputada al Congrés per les Comarques Gironines, Laura López, el responsable institucional del partit a nivell regional, Marc Vidal; l'ex-Alcalde de Palafrugell Lluís Medir i el regidor Alfons Rius.

Visita a les instal·lacions de la Fundació Institut Català del Suro

Una de les visites que s'han fet ha estat a l'Institut Català del Suro. Allà, el seu director, Albert Hereu, acompanyat d'alguns del patró de la Fundació, Guillem Genover,  ha explicat a la delegació dels Comuns la feina de l'entitat com és la potenciació del territori surer, la valorització i defensa del suro català, el desenvolupament de noves aplicacions pel producte i l'acreditació de la qualitat de mateix a través del seu laboratori.

Els membres del partit han fet una volta per les instal·lacions de la Fundació i en acabat han fet una reunió de treball amb la seva gestió.
Al marge de la Fundació, els Comuns també han visitat el Museu del Suro i la fàbrica tapera Tesa.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia