Els establiments de Palamós asseguren haver passat del "del tot al res" amb el confinament

INTERVENEN: Josep Maria Cuadrat, gerent del Restaurant 'La Gamba' // Maria Rosa Soloaga, botiga 'La hostia'

Aquesta és la imatge que reflecteix com està vivint el confinament comarcal el sector dedicat a la restauració de la Costa Brava. Els treballadors esperant a rebre algun client que els salvi el servei. Tot el contrari que els dies anteriors, durant les vacances de Setmana Santa, quan no donaven abast i tenien més demanda del que podien oferir.

En fer-se pública l'arribada de nou del tancament comarcal, els restaurants van començar a rebre una allau d'anul·lacions de reserves de les persones de fora la comarca que tenien previst venir a passar el cap de setmana a la Costa Brava. Això ha portat al fet que els empresaris es vegin obligats a tornar a posar les plantilles en ERTO i es plantegin directament tornar a tancar les portes.

La restauració de Palamós, així com totes les empreses que sobreviuen gràcies al turisme, es mostren indignades amb les mesures preses pel Govern i plantegen diverses solucions per tal de poder mantenir oberts els seus negocis fins que arribi la temporada estival.

En definitiva, s'ha passat del tot al rés. Van aixecar el cap durant la Setmana Santa, però la caiguda ha estat molt forta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia