60 comerços participen al Shop Local Day 2022

Palafrugell

Data: 19/11/2022

Una peça no encaixa sense una altra. Aquest era el missatge que volia transmetre l'associació de comerç i negocis de Palafrugell amb el Shop Local Day 2022. Una data que vol remarcar el paper del comerç local als municipis i vol conscienciar a la ciutadania sobre la importància de consumir productes de proximitat. Aquest any, la iniciativa ha comptat amb la participació de 60 comerços.

Tercer diumenge de novembre i, a Palafrugell, això és sinònim de Shop Local Day. Durant dissabte i diumenge, la iniciativa ha volgut reivindicar el paper del comerç local i la importància que tenen aquests establiments pels municipis. Aquest any, la campanya ha comptat amb una seixantena de botigues i negocis, demostrant la implicació dels comerciants amb l'esdeveniment i reivindicant la dificultat per competir amb les grans multinacionals

La iniciativa ha comptat amb la participació de botigues de roba, llibreries, sabateries o ferrateries que a banda de descomptes, també han realitzat diferents sortejos i activitats. Amb el lema "Una peça no encaixa sense l'altra" l'associació de comerç i negocis de Palafrugell ha volgut transmetre el missatge que veïns i comerços locals van de la mà. També ha de servir per demostrar que el comerç està viu els dotze mesos de l'any.

Per incentivar a la participació ciutadana, s'han organitzat activitats pels més petits com la pintura de cares. També s'han celebrat dues flashmobs. El seu objectiu és que els veïns se sumin als propietaris dels comerços ballant junts una petita coreografia.

El Shop Local day sempre s'avança uns dies a l'oferta del Black Friday i vol demostrar l'impacte positiu que suposa comprar al comerç de proximitat i al producte local.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia