Reobre el vial de Rius i Calvet a la circulació

Intervé: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Reobre el vial de Rius i Calvet durant els mesos de juliol i agost. Aquest tram de passeig havia quedat tallat durant gairebé cinc mesos. Ara ha finalitzat la primera fase, en la que s'han hagut d'obrir rases de profunditat considerable i per això s'havia optat per tallar completament la circulació de vehicles. 

Aquesta aturada de les obres es fa amb les feines més avançades del que es comptava. S'hi tornaran a posar l'1 de setembre, quan s'haurà de pavimentar el carrer i posar les llambordes del passeig, a més de construir una graderia. Aquestes feines suposaran petits talls de circulació, que s'intensificaran a l'octubre amb les tasques de connexió dels calaixos de la nova dimensió de la riera amb els de l'antiga. 

L'obra té com a objectiu principal dignificar l'entorn, fins a dia d'avui molt degradat. Esdevé una obra complexa que actua en superfície per renovar el passeig, millorar la circulació, els espais públics i adequar-los estèticament per a un front marítim d'aquestes característiques, ampliant la desembocadura de la riera  i construint una grada en forma d'amfiteatre com a mirador al mar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia