El BOE publica el concurs públic per la passera del Ridaura

Intervé: Maurici Jiménez, Alcalde de Castell-Platja d'Aro

El primer semestre de l'any vinent sabrem com serà l'allargament del Passeig Marítim de Platja d'Aro entre el nucli i el port passant per sobre el Ridaura amb una passera. Almenys aquesta és la previsió de l'Ajuntament després que el Butlletí Oficial de l'Estat hagi publicat el concurs públic per la redacció del projecte.

Aquesta és una reivindicació històrica del municipi que vol connectar el Passeig Marítim amb el port d'Aro, completant així tota la façana marítima local. Per fer-ho cal fer una passera per sobre el Ridaura i urbanitzar el tram de Riuet que va del riu a les instal·lacions del port. Com que les competències de primera línia de mar són de l'Estat, és aquesta administració qui ha d'autoritzar, licitar i executar l'obra.

Malgrat aquestes previsions Maurici Jiménez adverteix que encara queda un llarg camí per recòrrer. Per començar que hi hagi un projecte no vol dir que aquest es pressuposti i s'executi, dos elements pels quals l'Ajuntament haurà de presentar batalla.

Un segon element d'incertesa és que l'acord verbal es va fer amb l'actual executiu de Pedro Sánchez, i el 10N hi ha eleccions amb la incertesa sobre el futur govern espanyol que això suposa.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia