Begur crearà una nova plaça verda d'oci infantil al seu nucli antic

Begur

Data: 29/12/2017

Begur vol crear una nova zona verda al nucli antic del municipi. El projecte consistirà a convertir aquest espai d'aparcament que utilitzen dos hotels del poble en una plaça enjardinada d'oci infantil. Serà un nou punt de trobada que servirà de pulmó d'aquesta trama urbana que actualment no disposa de cap punt verd a causa de la gran densitat dels carrers que disposa.

La plaça proposarà diferents terrasses formades amb murs de pedra seca que connectaran els diferents nivells d'accés al parc. Els materials seran diversos, l'avantprojecte preveu utilitzar peces de formigó prefabricat a l'espai més alt on s'hi situarà la terrassa. En el nivell intermedi es generaran dos espais verds amb dues esplanades de gespa. A la cota més baixa es preveu instal·lar un ampli espai de jocs per a nens amb un pla de sauló. Els diferents nivells es connectaran amb una graderia formada per un entarimat de fusta.
Els plànols del projecte es troben a l'Ajuntament oberts a tots els ciutadans de Begur.

Es tracta per ara d'un avantprojecte, el projecte definitiu s'aprovarà d'aquí a un mes. A partir d'aquí s'haurà de comunicar a la ciutadania i posar a concurs el projecte per saber quina empresa l'executarà. El consistori begurenc que les obres podrien començar a partir de l'estiu del 2018.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia