L'Oficina de Turisme de Palamós va rebre més consultes el 2018

Palamós

Data: 05/03/2019

L'oficina de turisme de Palamós ha augmentat les consultes ateses al llarg del 2018. El balanç del moviment que hi va haver a l'oficina durant l'any passat ha posat de manifest aquest creixement en les consultes que hi ha hagut, concretament 3.400 més que les que es van registrar el 2017. En total hi ha hagut 48.400 consultes de les quals les tres quartes parts es van concentrar de maig a setembre. Unes dades que demostren que Palamós continua sent una destinació estacional durant els mesos d'estiu. Tot i així els esforços que s'estan fent per desestacionalitzar i incrementar el nombre de visitants durant la resta de l'any tenen el seu fruit ja que durant els mesos de gener, març, novembre i desembre també hi ha hagut un augment de visitants respecte el 2017.

Si s'analitzen tots els visitants atesos es conclou que la meitat provenen de la resta de Catalunya mentre que el turisme provinent de l'Estat espanyol presenta un lleuger descens. Per contra el turisme europeu s'incrementa significant un 42% dels visitants, una tendència que també es recull en els índex dels visitants provinents de la resta del món.   

Cal destacar que un 10% de les consultes ateses són d’habitants del municipi que utilitzen aquest servei com un punt d’informació sobre les activitats municipals. 


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia