Surt a concurs una part de les obres pendents de l'Eixample

Palamós

Data: 28/04/2021

L'Ajuntament de Palamós ha tret a licitació una part de les obres de l'Eixample. S'ha vist obligat a tirar endavant el procediment, després de rescindir el contracte amb l'empresa encarregada del projecte. El motiu de posar punt i final al contracte existent, sense haver finalitzat abans les obres, recau en els nombrosos endarreriments acumulats per part de la constructora des de mitjans del 2019.

Es liciten les obres d'urgència
Actualment sobre la taula hi descansa un procés de licitació d'una part de les obres, les catalogades de més urgència. La voluntat és evitar la degradació dels treballs ja realitzats, tals com la subbase de les calçades, a més de possibles accidents de vianants i vehicles. En aquest sentit, el consistori palamosí ja ha convocat el concurs públic amb un preu de sortida de 128.330 euros. Segons les previsions, es farà la contractació de la nova empresa en un termini de sis setmanes. Tot seguit, i si els tempos acompanyen, l'obra d'urgència hauria d'efectuar-se en el transcurs aproximat d'un mes.

Les reformes entre Santa Marta i President Macià hauran d'esperar
El segon paquet del projecte, referent a la millora del Carrer Mercè restarà pendent de licitació i, segons l'Ajuntament, podria començar a executar-se després de l'estiu.

Una previsió de 8 mesos que ha durat 2 anys
Les obres de l'Eixample contemplen la remodelació urbana entre els carrers del Carmel, Enric Vincke, President Macià i Indústria. Els primers treballs de millora es van iniciar el febrer del 2019 i, a causa dels confinaments Covid i els reiterats retards per part de l'empresa, les obres que havien de durar 8 mesos, encara continuen.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia