Suspesos tots els creuers del juny a Palamós

Palamós

Data: 12/05/2020

INTERVÉ: Joan Pere Gómez, Director de Ports de la Generalitat

Aquest dimarts el creuer Albatros hauria fet parada a Palamós per primera vegada. Seria una de les 11 escales de creuers d'un prolífic mes de maig i una de les 54 que estaven previstes per enguany. Amb l'abril i el maig sense activitat creuerística, Ports de la Generalitat ha confirmat que el juny també es quedarà en blanc i que, de fet, podria perillar tot l'estiu

Amb els tres mesos cancel·lats fins a dia d'avui per culpa de la pandèmia de Covid-19, a Palamós s'hi han perdut ja 20 escales i 16.000 creueristes. Les autoritats reconeixen que, de moment, les 7 arribades programades pel juliol tampoc no semblen gaire viables. Les companyies van anul·lant els seus viatges a mesura que els clients, amb molt poques garanties per ara, decideixen fer-se enrere. 

Mentrestant des de les companyies i els ports segueixen treballant amb protocols sanitaris, d'higiene i seguretat pensant en el dia que l'activitat es pugui reprendre. Tothom que pugi i baixi dels creuers, així com faci excursions diàries a les zones visitades s'haurà de fer proves de coronavirus. L'administració pública i la iniciativa privada estan treballant colze a colze amb la prioritat d'oferir una imatge de seguretat i recuperar la confiança dels turistes actualment, sense que el sector hi hagi pogut fer res, molt malmesa. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia